πριν από  6 ώρες 49 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η συνταγή είναι εμπνευσμένη από την αγγλική "πίτα του βοσκού", που φτιάχνεται με κιμά που ψήνεται καλυμμένος με μια παχιά στρώση πουρέ. Ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης, όμως, προτείνει μια πιο λαχταριστή εκδοχή με μαδητό κρέας (το αμερικανικό pulled meat), δηλαδή κρέας που έχει σιγοψηθεί με ή χωρίς κόκαλο για ώρες και έπειτα μαδιέται με δύο πιρούνια ή με τα δάχτυλα, για να τραβήξει τα νόστιμα ζουμάκια του. Διαβάστε τη προσεκτικά και προγραμματίστε τον χρόνο ετοιμασίας της, γιατί ψήνεται σε δύο χρόνους και έχει αρκετές, διακεκομμένες ώρες αναμονής. 20' προετοιμασία 3 ώρες ψήσιμο 5 ώρες αναμονή Σύνολο: 8 ώρες και 20'Υλικά Μερίδες: 62,5 κιλά μοσχαρίσια σπάλα, σε ενιαίο κομμάτι (παραγγέλνουμε εγκαίρως από τον κρεοπώλη μας να την ξεκοκαλίσει, διατηρώντας τη σε ενιαίο κομμάτι, όλο στο ίδιο πάχος, γύρω στα 5 εκ.)100 γρ. αλάτι100 γρ. ζάχαρη καστανή10 γρ. πάπρικα καπνιστή10 γρ. κόλιανδρος σε σκόνη10 γρ. κύμινο σε σκόνη3 μεγάλα κοκκινόφλουδα κρεμμύδια...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation