Χοιρινό με κολοκύθα και πράσα
Μερίδες: 4 700 γρ. χοιρινό μπούτι, σε κύβους 5 εκ. 1.200 γρ. ψίχα κολοκύθας, σε κύβους 5 εκ. 1 ξερό μέτριο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 πράσα, ψιλοκομμένα 2 μέτρια καρότα, σε μέτριες φέτες χυμός από 1 πορτοκάλι 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, σε σκόνη 2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, σε σκόνη 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέριΔιαδικασία Για να φτιάξουμε χοιρινό με κολοκύθα και πράσα, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.Σοτάρουμε το χοιρινό για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά.Ρίχνουμε τον χυμό, νερό τόσο ώστε ίσα να καλύπτει τα υλικά και αλατοπίπερο.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για περίπου 50 λεπτά έως 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το χοιρινό.Προσθέτουμε την κολοκύθα, το καρότο, το μοσχοκάρυδο, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε απαλά.Ελέγχουμε αν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(653)
- politismos(68)
- Βιβλία(14)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(31)
- Μουσική(53)
- Παράξενα(84)
- Τέχνη(97)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.