πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 4 700 γρ. χοιρινό μπούτι, σε κύβους 5 εκ. 1.200 γρ. ψίχα κολοκύθας, σε κύβους 5 εκ. 1 ξερό μέτριο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 πράσα, ψιλοκομμένα 2 μέτρια καρότα, σε μέτριες φέτες χυμός από 1 πορτοκάλι 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, σε σκόνη 2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, σε σκόνη 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέριΔιαδικασία Για να φτιάξουμε χοιρινό με κολοκύθα και πράσα, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.Σοτάρουμε το χοιρινό για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά.Ρίχνουμε τον χυμό, νερό τόσο ώστε ίσα να καλύπτει τα υλικά και αλατοπίπερο.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για περίπου 50 λεπτά έως 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το χοιρινό.Προσθέτουμε την κολοκύθα, το καρότο, το μοσχοκάρυδο, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε απαλά.Ελέγχουμε αν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation