πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

SigmaLive

Προέκυψαν δυσάρεστα από τον αγώνα της Εθνικής Γεωργίας με αντίπαλο το Γιβραλτάρ εκτός έδρας, αφού ο διεθνής τερματοφύλακας Γκιόργκι Λόρια και άσος της Ανόρθωσης, αποχώρησε τραυματίας και με αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. Η αντίδραση της Γεωργίας στον τραυματισμό του Λόρια (pic)Τραυματίας και αναγκαστική αλλαγή ο Λόρια! (pic) H Eθνική Γεωργίας έστειλε τα περαστικά...

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Ladytimes.com.cy

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα της Εθνικής Γεωργίας ο Λόρια. Ο κίπερ της Ανόρθωσης έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα του αγώνα με το Γιβραλτάρ λόγω τραυματισμού. Έτσι ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη αγωνία καθώς είναι αμφίβολος. Πρόβλημα και αλλαγή ο Λόρια Πρώτη και καλύτερη η νέα Ιταλία, τρελή ματσάρα στο Αγγλία-Γερμανία Back2back ΟΠΑΠ Super Cup για τη...

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Protathlima.com

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα της Εθνικής Γεωργίας ο Λόρια. Ο κίπερ της Ανόρθωσης έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα του αγώνα με το Γιβραλτάρ λόγω τραυματισμού. Έτσι ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη αγωνία καθώς είναι αμφίβολος.

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Protathlima.com

Επιστροφή κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Γεωργίας για τον Γκιόργκι Λόρια. Ο Βίλι Σανιόλ ανακοίνωσε στον κήπερ της Ανόρθωσης ότι θα του δώσει φανέλα βασικού στον εκτός έδρας αγώνα με το Γιβραλτάρ για το Nations League.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κύπρος
Palo presentation