πριν από  9 ημέρες 14 ώρες

Offsite.com.cy

Τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου μεταξύ της Ομόνοιας και της Πάφου που θα διεξαχθεί στις 18 Μαίου στο ΓΣΠ, σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ και προπονητής, Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στην Digital TV και την εκπομπή "Στην Κερκίδα" με τον Κωνσταντίνο Κλαρκ. "Είναι και το θέμα της Ευρώπης, αν κερδίσει η Πάφος, η 4η θέση δεν σημαίνει τίποτε, όμως, αν νικήσει η Ομόνοια η...

πριν από  9 ημέρες 23 ώρες

Protathlima.com

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

πριν από  10 ημέρες 11 ώρες

Protathlima.com

Στην εκπομπή "TOTAL GREEN" ήταν καλεσμένος ο Αμίν Χαμάς, ο οποίος έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.

πριν από  10 ημέρες 15 ώρες

Όλα όσα κατέγραψε ο φακός του OFC TV από τη χθεσινή νίκη της Ομόνοιας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με 1-0.

πριν από  10 ημέρες 20 ώρες

Protathlima.com

Η Ομόνοια ενημερώνει:

πριν από  10 ημέρες 20 ώρες

Protathlima.com

Από το -10 και την 5η θέση ξεκίνησε την προσπάθεια της στα πλέι οφ η Ομόνοια.

πριν από  10 ημέρες 23 ώρες

Protathlima.com

Με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα αποτελέσματα, η ήττα από την Ομόνοια δεν κόστισε στο ΑΠΟΕΛ την ευκαιρία να πάει στον τελικό πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και να δικαιούται δύο αποτελέσματα για να πάρει το πρωτάθλημα.

πριν από  11 ημέρες 0 ώρα

SigmaLive

Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Παντζιαράς, μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0 για την ήττα από την Ομόνοια και την προσπάθεια που κάνουν οι "γαλαζοκίτρινοι" για κατάκτηση του τίτλου.Σα Πίντο / Αφεντικό!Μπεν Σιμόν / Αουτσάιντερ... Για την ήττα από την Ομόνοια: "Ήταν ένα μετριότατο παιχνίδι. Δεν έδειξε ότι ήταν ένα ντέρμπι "αιωνίων" που με αγωνία περιμένει...

πριν από  11 ημέρες 2 ώρες

Protathlima.com

Νίκησε το ΑΠΟΕΛ και "κλείδωσε" το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Ομόνοια, που ήταν καλύτερη στην επανάληψη και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς.

πριν από  11 ημέρες 13 ώρες

Δείτε πως η Ομόνοια νίκησε με 1-0 το ΑΠΟΕΛ. Δεύτερη νίκη στα πλέι-οφ για τους "πράσινους" πάνω στους "γαλαζοκίτρινους".

πριν από  11 ημέρες 13 ώρες

Protathlima.com

Η εικόνα που παρουσίασε στο Β' ημίχρονο του ντέρμπι με την Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ, ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε άλλο αποτέλεσμα από αυτό που ήρθε, την ήττα.

πριν από  11 ημέρες 13 ώρες

Offsite.com.cy

Δείτε πως η Ομόνοια νίκησε με 1-0 το ΑΠΟΕΛ... Τον αγώνα φέρνει κοντά σας η Meridianbet "Παιχνίδι είναι, θέλει όρια" "Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών". www.safergambling.gov.cy "Η Meridian κατέχει άδεια Κλάσης A και Β από την ΕΑΣ με αριθμο...Διαβάστε όλο το κείμενο Κατεβάστε τώρα το application της OFFSITE για Android & για iOS

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κύπρος
Palo presentation