Τα απρόσμενα υλικά που κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα πιο νόστιμα
Από το τυρί παρμεζάνα και τη σόγια σος μέχρι την πάστα μίσο και τις αντζούγιες, τα τρόφιμα πλούσια σε ουμάμι προσθέτουν βάθος και πολυπλοκότητα σε κάθε συνταγή. Το ουμάμι είναι η πιο μυστηριώδης και ίσως η πιο συναρπαστική κατηγορία γεύσης, αυτή που δεν ανήκει αποκλειστικά στο γλυκό, το ξινό, το αλμυρό ή το πικρό. Πρόκειται για τη βαθιά, γεμάτη νοστιμιά που κάνει ένα πιάτο πραγματικά ακαταμάχητο. Από το τυρί παρμεζάνα και τη σόγια σος μέχρι την πάστα μίσο και τις αντζούγιες, τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε ουμάμι προσθέτουν βάθος και πολυπλοκότητα σε κάθε συνταγή. Το να μάθεις να αξιοποιείς αυτά τα συστατικά δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των επαγγελματιών σεφ. Με λίγη τόλμη και διάθεση για πειραματισμό, μπορείς να μεταμορφώσεις ακόμα και το πιο απλό πιάτο. Παρακάτω θα βρεις μερικά απρόσμενα αλλά απολύτως δοκιμασμένα υλικά που μπορούν να απογειώσουν τη μαγειρική σου και να δώσουν σε κάθε γεύμα αυτή τη μαγική, ακαθόριστη πινελιά του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.