πριν από  1 ημέρα 21 ώρες

Queen.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από το τυρί παρμεζάνα και τη σόγια σος μέχρι την πάστα μίσο και τις αντζούγιες, τα τρόφιμα πλούσια σε ουμάμι προσθέτουν βάθος και πολυπλοκότητα σε κάθε συνταγή. Το ουμάμι είναι η πιο μυστηριώδης και ίσως η πιο συναρπαστική κατηγορία γεύσης, αυτή που δεν ανήκει αποκλειστικά στο γλυκό, το ξινό, το αλμυρό ή το πικρό. Πρόκειται για τη βαθιά, γεμάτη νοστιμιά που κάνει ένα πιάτο πραγματικά ακαταμάχητο. Από το τυρί παρμεζάνα και τη σόγια σος μέχρι την πάστα μίσο και τις αντζούγιες, τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε ουμάμι προσθέτουν βάθος και πολυπλοκότητα σε κάθε συνταγή. Το να μάθεις να αξιοποιείς αυτά τα συστατικά δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των επαγγελματιών σεφ. Με λίγη τόλμη και διάθεση για πειραματισμό, μπορείς να μεταμορφώσεις ακόμα και το πιο απλό πιάτο. Παρακάτω θα βρεις μερικά απρόσμενα αλλά απολύτως δοκιμασμένα υλικά που μπορούν να απογειώσουν τη μαγειρική σου και να δώσουν σε κάθε γεύμα αυτή τη μαγική, ακαθόριστη πινελιά του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Διακόσμηση
    Palo presentation