πριν από  16 ώρες 56 λεπτά

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πέντε κορυφαίοι επαγγελματίες αποκαλύπτουν τι χρειάζεται για να μετατρέψετε τα απλά αυγά σε ένα πιάτο υψηλής τέχνης. Η ομελέτα είναι από εκείνα τα φαινομενικά απλά, αλλά καθόλου ασήμαντα πιάτα που ξυπνούν μνήμες και αισθήσεις. Από τα παιδικά πρωινά με τη μαμά, μέχρι τα μεσάνυχτα φοιτητικά δείπνα και τα κυριακάτικα brunch, τα αυγά πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μας συνδέουν με στιγμές, ανθρώπους και γεύσεις. Αλλά τι κάνει μια ομελέτα πραγματικά τέλεια; Ρωτήσαμε πέντε καταξιωμένους σεφ από κορυφαία εστιατόρια των Η.Π.Α. και οι απαντήσεις τους συνοψίζονται σε μια λέξη: υφή.Η υφή κάνει τη διαφορά "Μου αρέσει μια απαλή ομελέτα που μόλις έχει ψηθεί", εξηγεί η Anne Quatrano του βραβευμένου εστιατορίου Bacchanalia. Για τον σεφ Alex Mobsby του Ritz-Carlton Dallas, Las Colinas, το ιδανικό αποτέλεσμα είναι "ελαφρύ, αφράτο, με μαξιλαρένια υφή". Αντίστοιχα, ο Mark Alba του Hartley Kitchen & Cocktails προτιμά "βελούδινη υφή χωρίς σκληρά μαγειρεμένα...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Εκπαίδευση
    Palo presentation