Αυγά: Τα μυστικά των σεφ για τέλεια και αφράτη ομελέτα
Πέντε κορυφαίοι επαγγελματίες αποκαλύπτουν τι χρειάζεται για να μετατρέψετε τα απλά αυγά σε ένα πιάτο υψηλής τέχνης. Η ομελέτα είναι από εκείνα τα φαινομενικά απλά, αλλά καθόλου ασήμαντα πιάτα που ξυπνούν μνήμες και αισθήσεις. Από τα παιδικά πρωινά με τη μαμά, μέχρι τα μεσάνυχτα φοιτητικά δείπνα και τα κυριακάτικα brunch, τα αυγά πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μας συνδέουν με στιγμές, ανθρώπους και γεύσεις. Αλλά τι κάνει μια ομελέτα πραγματικά τέλεια; Ρωτήσαμε πέντε καταξιωμένους σεφ από κορυφαία εστιατόρια των Η.Π.Α. και οι απαντήσεις τους συνοψίζονται σε μια λέξη: υφή.Η υφή κάνει τη διαφορά "Μου αρέσει μια απαλή ομελέτα που μόλις έχει ψηθεί", εξηγεί η Anne Quatrano του βραβευμένου εστιατορίου Bacchanalia. Για τον σεφ Alex Mobsby του Ritz-Carlton Dallas, Las Colinas, το ιδανικό αποτέλεσμα είναι "ελαφρύ, αφράτο, με μαξιλαρένια υφή". Αντίστοιχα, ο Mark Alba του Hartley Kitchen & Cocktails προτιμά "βελούδινη υφή χωρίς σκληρά μαγειρεμένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(11)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(274)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(572)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(784)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.