Αλμύρα τσιγαριαστή με αυγό μάτι και φέτα
Νένα Ισµυρνόγλου 06.06.2025 • 08:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ολα τα βραστά χόρτα μπορούν να γίνουν τσιγαριαστά και η αλμύρα δεν πάει πίσω. Τη ζεματίζουμε μόνο για να μείνει τραγανή και μετά τη βάζουμε στο τηγάνι. Με την τριμμένη φέτα και το τηγανητό αυγό γίνεται πολύ ωραία. 30' προετοιμασία, 10' μαγείρεμα, Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 2 400 γρ. αλμύρα, καθαρισμένη 2 αυγά 50 γρ. φέτα, σε χοντρά τρίμματα 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την τσιγαριαστή αλμύρα με αυγό μάτι και φέτα σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, ζεματίζουμε την αλμύρα για 2 λεπτά.Παράλληλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι (ή σε ένα μεγάλο σαγανάκι), σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.Σπάμε τα αυγά στο κέντρο του τηγανιού και τα τηγανίζουμε "μάτια".Λίγο πριν τα αυγά είναι έτοιμα (να έχει σχεδόν ασπρίσει το ασπράδι τους), βγάζουμε τα χόρτα από το νερό με μια πιρούνα, τα αφήνουμε για λίγο πάνω από την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.