Εκλέρ γίγας με σοκολατάκια
Στο νέο Ζάχαρη & Αλεύρι υποδεχόμαστε τον χειμώνα και μαζί του τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ετοιμάζουμε μοναδικά γλυκά αλλά και αλμυρές λιχουδιές για τον γιορτινό μπουφέ μας όπως αυτό το τεράστιο εκλέρ με σοκολατάκια που θα απολαύσουμε με τους οικείους μας. 56 γιορτινές συνταγές που θα μας "ζεστάνουν" όλον τον χειμώνα. Από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου σε όλα τα περίπτερα. 1 ώρα προετοιμασία, 45' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 45'Υλικά Μερίδες: 8 Για το εκλέρ 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 90 ml πλήρες γάλα 90 ml νερό 80 γρ. βούτυρο αγελαδινό, σε κυβάκια 1 εκ. 2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 1 κουτ. γλυκού αλάτι 3-4 μεσαία αυγά, ελαφρώς χτυπημένα Για τη γέμιση 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 12 σοκολατάκια τύπου Φερέρο, χοντροκομμένα Για το σερβίρισμα 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος (ή κουβερτούρα με 70% κακάο), λιωμένη 50 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα για 5-7 λεπτά στους 170°C, χοντροσπασμέναΔιαδικασία ΕκλέρΓια να φτιάξουμε εκλέρ γίγας με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.