πριν από  13 ώρες 18 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το μυστικό αυτού του πιάτου είναι τα πολλά μυρωδικά και η κάσα, μια λεπτή, νόστιμη κρέμα που τη συνηθίζουν πολύ στη Μακεδονία και τη Θράκη. Φτιάχνεται με αλεύρι, ελαιόλαδο, νερό ή ζωμό λαχανικών, τριμμένο σκόρδο και ξύδι. Όταν αρχίσουν να ροδίζουν καλά τα μανιτάρια, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα ξαναβάζουμε στον φούρνο. 20' προετοιμασία 50' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Μερίδες: 415 - 20 μεγάλα μανιτάρια άσπρα ή 12 πορτομπέλο1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο10 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα3 - 4 σκελίδες σκόρδου, τριμμένες4 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε ροδέλεςτα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια από 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα3 γεμάτες κουτ. σούπας πολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού) ή καλαμποκάλευρο3 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας μαντζουράνας, ψιλοκομμένα, ή 1 κουτ. σούπας ξερή2 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, καθαρισμένες και κομμένες ροδέλες1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι1 δόση κάσααλατοπίπεροΔιαδικασία Για να φτιάξουμε τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation