πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι από αυτά τα θερμαντικά φαγητά που τα έχουμε συνδέσει με τα παιδικά μας χρόνια τα γιουβαρλάκια. Από αυτά που σε μαλακακώνουν εσωτερικά. Που σε κανακεύουν όταν είσαι άρρωστος. Που σε αναπτερώνουν. Όποτε νιώθουμε λίγο "πεσμένοι", είναι κατάλληλη μέρα για γιουβαρλάκια. Στα κλασικά τους -κιμάς, ρυζάκι και νόστιμο αυγολεμονάτο ζουμί- είναι εγγύηση. Δεν τα βαριόμαστε ποτέ. Αλλά επειδή είναι είναι ωραίο να ανακατεύεις τα χαρτιά πού και πού, να δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, πολλές φορές παίρνουμε και έναν λίγο διαφορετικό δρόμο. Κάνουμε λοιπόν γιουβαρλάκια όπως τα κάνουν οι Ιταλοί, με κιμά γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ψημένα στο γκριλ και βουτηγμένα σε μια αρωματική σούπα με χόρτα, μυρωδικά και ζυμαρικό -είναι ένα πιάτο που στη γειτονική χώρα παραδοσιακά σερβίρεται στους γάμους- αλλά και γιουβαρλάκια, κοτόπουλου και πάλι, πιο εξωτικά, με κάρι, φρέσκο τζίντζερ, τσίλι, και ρυζομακάρονα. Κάνουμε τα νόστιμα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation