πριν από  8 ώρες 37 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο λιμάνι του Πειραιά, λίγα μέτρα από τα κρουαζιερόπλοια και τα γραφεία των ναυτιλιακών, ο Δημήτρης Λίεμ έχει χτίσει ένα pop asian "kitsch" σύμπαν, που δεν μοιάζει με τίποτα γύρω του. Ελληνοϊνδονήσιος, μεγαλωμένος εδώ, με εμπειρία στην κουζίνα του Matsuhisa και πολλά ταξίδια στην Ευρώπη, πήρε ό,τι τον επηρέασε -mainstream ασιατικό, πιο ψαγμένο fine dining, τεχνικές Nobu- και το έκανε δικό του. Η κουζίνα του Kitschen είναι γήινη, χαρούμενη, παιχνιδιάρικη και συνειδητά νόστιμη. Τέσσερα χρόνια μετά, το μαγαζί γεμίζει σχεδόν κάθε μέρα. Ένα-ένα στο χέρι φτιάχνονται τα dumblings με τις διάφορες γεμίσεις.Στον ειδικό ατμομάγειρα, τα dumblings μαγειρεύονται με τρόπο που διατηρεί τη γέμιση ζουμερή και αφράτη. Το Kitschen γεννήθηκε στην καραντίνα. "Δεν δουλεύαμε και βρήκαμε τον χρόνο να το οργανώσουμε σωστά", λέει ο Σπύρος Μινέτος, bartender και συνιδιοκτήτης. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι με δύο αδελφές και η σύζυγος του Σπύρου έχει επιμεληθεί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation