πριν από  1 ημέρα 1 ώρα

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με ένα σωρό τρόπους το μαγειρεύουν το κουνέλι στην Κρήτη. Εδώ το κάνουμε κοκκινιστό, με πατάτες. Η σάλτσα, με τριμμένη καλοκαιρινή ντομάτα, φρέσκο θυμάρι, δάφνη και μπαχάρι, πυκνή, μυρωδάτη είναι όλο νοστιμιά. Υλικά Μερίδες: 4-5 1 κουνέλι περίπου 1.200 γρ., κομμένο σε μέτρια κομμάτια 4-5 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 3-4 εκ. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι 4-5 ντομάτες ώριμες, τριμμένες 2-3 κόκκοι μπαχάρι 1-2 φύλλα δάφνης 120 ml λευκό, ξηρό κρασί 200 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε κουνέλι κοκκινιστό με πατάτες, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.Στη συνέχεια, σοτάρουμε το κουνέλι για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει όμορφα από όλες τις πλευρές.Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο.Στην ίδια κατσαρόλα και στο ίδιο λάδι ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation