Μωσαϊκό με πουράκια
15' προετοιμασία 5' μαγείρεμα 2 ώρες και 15' αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 35' Υλικά Μερίδες: 6 - 8250 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη100 γρ. βούτυρο, τεμαχισμένο5 μπισκότα γεμιστά με γεύση φράουλα15 πουράκια, σε κομμάτια1/2 κούπα ζάχαρη άχνηΔιαδικασία Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, το βούτυρο και την άχνη, ανακατεύοντας.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, για περίπου 15 λεπτά.Σπάμε τα μπισκότα και τα πουράκια σε κομμάτια.Τα ανακατεύουμε καλά μέσα στο μείγμα.Ακουμπάμε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα.Το πλάθουμε σε μπαστούνι και το τυλίγουμε με τη λαδόκολλα σαν καραμέλα.Αφήνουμε το μωσαϊκό να σφίξει στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.Το διατηρούμε στη συντήρηση, αν θέλουμε να το κόψουμε εύκολα αμέσως. Γαστρονόμος
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.