πριν από  5 ώρες 24 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το τυρί pule κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβού στον κόσμο, αλλά η τιμή του δεν είναι το μόνο πράγμα που το κάνει να ξεχωρίζει: το γάλα από το οποίο παρασκευάζεται είναι που εκπλήσσει πολλούς. Παρασκευάζεται στη Σερβία με μια σπάνια και απαιτητική σε εργασία μέθοδο. Έτσι, αυτό το τυρί δεν είναι απλώς μια γαστρονομική καινοτομία αλλά μια διατροφική και γεωργική σπανιότητα. Αυτό το άρθρο περιγράφει τι είναι το τυρί pule, από τι παρασκευάζεται, γιατί είναι τόσο ακριβό και πώς συγκρίνεται με πιο γνωστά γαλακτοκομικά προϊόντα όσον αφορά τη διατροφική του αξία.Από τι παρασκευάζεται το τυρί pule; Το τυρί pule παρασκευάζεται από γάλα γαϊδούρας, ένα είδος που προέρχεται από το Ειδικό Φυσικό Καταφύγιο Zasavica της Σερβίας. Σε αντίθεση με τα κοινά τυριά που παρασκευάζονται από αγελαδινό, κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα, το τυρί pule χρησιμοποιεί γάλα γαϊδούρας, το οποίο έχει μοναδικές ιδιότητες και είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να το προμηθευτεί...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation