Ρύζι στο σακουλάκι: 4 ιδέες για φαγητό και γλυκό στο άψε σβήσε!
Είναι το τέλειο υλικό για τις μέρες που δεν μας περισσεύει χρόνος. Άσος στο μανίκι, το ρύζι στο σακουλάκι μάς βοηθάει να φτιάξουμε το το απόλυτο γεύμα ή γλυκό ταχύτητας. Με λίγα έξτρα υλικά και λίγη φαντασία, πολλά μπορούμε να σκαρώσουμε. Ιδού μερικές μίνι-συνταγές που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: →Γρήγορο φάρμακο για τις υπογλυκαιμίες είναι το ρυζόγαλο εξπρές. Βράζουμε ένα σακουλάκι ρύζι του δεκάλεπτου, ενώ παράλληλα δένουμε σε άλλο κατσαρολάκι το γάλα με λίγο κορν φλάουρ και ζάχαρη, μέχρι να γίνουν μια κρέμα. Όταν είναι αμφότερα έτοιμα, τα ενώνουμε ανακατεύοντάς τα στο ίδιο κατσαρολάκι, μοιράζουμε σε ατομικά μπολ και απολαμβάνουμε πασπαλισμένα με κανέλα ή και όχι. →Και ένα ακόμα γλυκάκι με ρύζι μπασμάτι από το σακουλάκι: Βράζουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε με λίγο ξύσμα λάιμ και τόσο ζαχαρούχο γάλα όσο χρειάζεται για να γίνει μια μάζα που να πλάθεται, το ρολάρουμε ανάμεσα στις παλάμες μας (τις λαδώνουμε ελαφρώς αν κολλάει) και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.