πριν από  2 ημέρες 20 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Παραδοσιακά, φτιάχνεται με αγελαδινό ξινόγαλα που πήζει εύκολα σε τυρί, αλλά, αν θέλετε να αποφύγετε τη διαδικασία, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε φρέσκο, ανάλατο λευκό τυρί, όπως τυρί κρέμα, κότατζ, ανθότυρο/μυζήθρα, ρικότα. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα σταφίδες, μουσκεμένες σε βότκα ή κονιάκ. Σερβίρεται συνήθως ζεστό ή χλιαρό, μαζί με μαρμελάδα από φρούτα του δάσους. 1 ώρα προετοιμασία, 35' ψήσιμο, 8 ώρες αναμονή Σύνολο: 9 ώρες και 35'Υλικά Μερίδες: 8-10 Φρέσκο τυρί (για 1 κιλό) 4 λίτρα ξινόγαλα καλής ποιότητας 2 κουτ. σούπας ξινόκρεμα (βρίσκουμε στα ψυγεία των μεγάλων σούπερ μάρκετ) Syrnyk 1 κιλό φρέσκο τυρί που ετοιμάσαμε 8 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 1 βανιλίνη 150 γρ. βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου 3 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ 1 κουτ. γλυκού αλάτιΔιαδικασίαΓια το σερνέκ του Λβιβ, ξεκινάμε με το φρέσκο τυρί, αρχικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ξινόγαλα και την ξινόκρεμα και ανακατεύουμε με σύρμα για να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation