Σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι
Τα υλικά Για τα σουτζουκάκια: 800 γρ μοσχαρίσιο κιμάς 4 σκελίδες σκόρδο 2 αυγά 1 κσ κύμινο 1/2 κγ κανέλα 30 ml ελαιόλαδο 5 φέτες ξερό ψωμί μουλιασμένες σε κόκκινο κρασί αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα: 4 τριμμένες ντομάτες 100 ml κόκκινο κρασί 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κγ ζάχαρη 30 ml ελαιόλαδο 1 κ.γ. κύμινο 1 δαφνόφυλλο αλάτι πιπέριΤο μυστικό Πριν φτιάξουμε τα σουτζουκάκια, φτιάχνουμε πρώτα τη σάλτσα και τα βάζουμε μέσα εκεί για να τα ψήσουμε. Δείτε το βίντεο Η διαδικασία Για τη σάλτσα: Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι βάζουμε τριμμένη φρέσκια ντομάτα, λίγο πελτέ, το κρεμμύδι, το σκόρδο, λίγη δάφνη και το κόκκινο κρασί. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να γίνει σιγά σιγά. ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ Σκιουφιχτά με λαχανικά και κρουτόν φέτας Για τα σουτζουκάκια: Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, ρίχνουμε το τριμμένο ψωμί, λίγο σκόρδο, την κανέλα, το κύμινο, το αυγό, τον μαϊντανό, το αλάτι, λίγο λάδι και "ζυμώνουμε" με το χέρι. Μόλις πάνε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.