Μια γλυκιά και νηστίσιμη παραδοσιακή συνταγή της Λευκαδίτικης κουζίνας. Υλικά 1 κιλό αλεύρι σκληρό 3 ποτήρια λάδι Σουσάμι και αμύγδαλα ασπρισμένα για το στόλισμα Για το σιρόπι 2 ποτήρια ζάχαρη 3 ποτήρια νερό Κανέλα και γαρίφαλο τριμμένα Εκτέλεση Αρχίζουμε φτιάχνοντας το σιρόπι: Ανακατεύουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη, την κανέλα και το γαρίφαλο και...
Μια γλυκιά και νηστίσιμη παραδοσιακή συνταγή της Λευκαδίτικης κουζίνας. Υλικά 1 κιλό αλεύρι σκληρό 3 ποτήρια λάδι Σουσάμι και αμύγδαλα ασπρισμένα για το στόλισμα Για το σιρόπι 2 ποτήρια ζάχαρη 3 ποτήρια νερό Κανέλα και γαρίφαλο τριμμένα Εκτέλεση Αρχίζουμε φτιάχνοντας το σιρόπι: Ανακατεύουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη, την κανέλα και το γαρίφαλο και...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.