Σπιτικό παγωτό cheesecake
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄ Χρόνος ψύξης: 5 ώρες Βαθμός δυσκολίας: * Υλικά για 4 μερίδες 200 γρ. τυρί κρέμα 1/2 φλιτζ. ζάχαρη 3/4 φλιτζ. γάλα 6-7 μπισκότα τύπου digestive θρυμματισμένα 1 φλιτζ. κόκκινα φρούτα (βατόμουρα, μύρτιλα κ.λπ.) σε κομμάτια Εκτέλεση ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ Το mocktail με φράουλες που θα κάνετε όλο το καλοκαίρι Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα λίγο ακόμα ώστε να απορροφηθεί πλήρως.Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα, μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο μείγμα. Ενσωματώνουμε στο τέλος τα μπισκότα και τα φρούτα ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίζ.Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα ή το μοιράζουμε σε καλούπια παγωτού, προσθέτουμε τα ξυλάκια και τα παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες προτού σερβίρουμε. Πηγή: Ελληνική Κουζίνα
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.