πριν από  3 ώρες 20 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στάρι λένε το ψιλό πλιγούρι, που διαφέρει από τον χόντρο, ο οποίος είναι το χοντροσπασμένο πλιγούρι. 10' προετοιμασία 1 ώρα μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Μερίδες: 4-61 κιλό χοχλιοί, καθαρισμένοι, έτοιμοι για μαγείρεμα (σε πολλά παντοπωλεία, ιδιαίτερα με κρητικά προϊόντα)4 μεγάλες ώριμες ντομάτες, τριμμένες1 νεροπότηρο πλιγούρι ψιλό (περίπου 170 γρ.)3 νεροπότηρα (περίπου 750 ml νερό)100 ml ελαιόλαδοαλάτιΔιαδικασία Για να φτιάξουμε χοχλιούς με στάρι, αρχικά ξεπλένουμε καλά τους χοχλιούς σε τρεχούμενο νερό.Στη συνέχεια, βάζουμε, σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μπόλικο νερό και τους χοχλιούς και ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσει το νερό να κοχλάζει.Μετριάζουμε τη φωτιά και τους βράζουμε για 20 λεπτά.Ρίχνουμε λίγο αλάτι και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά.Αποσύρουμε από τη φωτιά.Στραγγίζουμε τους χοχλιούς σε ένα μεγάλο σουρωτήρι και τους ξεπλένουμε πολύ καλά κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.Καθαρίζουμε και σκουπίζουμε καλά την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation