πριν από  18 ώρες 13 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στην καρδιά της Νάπολης, εκεί όπου το άρωμα του φρεσκοψημένου ζυμαριού μπλέκεται με την αλμύρα της θάλασσας και τον θόρυβο των βέσπας, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ζει και αναπνέει για... την τέλεια πίτσα.  Όχι, δεν μιλάμε για σεφ που συμμετέχουν σε γκουρμέ διαγωνισμούς, αλλά για τους ακούραστους "ντετέκτιβ της πίτσας" της Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN). Με μεγεθυντικό φακό γεύσης και φούρνους που καίνε στους 485°C, αυτοί οι ειδικοί ερευνούν, δοκιμάζουν, κρίνουν και τελικά... λύνουν τον μεγαλύτερο γαστρονομικό γρίφο: τι κάνει μια πίτσα πραγματικά verace, δηλαδή αληθινά ναπολιτάνικη. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η AVPN ιδρύθηκε το 1984, τότε που η πίτσα είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της προς την παγκόσμια δόξα, αλλά κινδύνευε να χάσει την ψυχή της. Ο κόσμος άρχιζε να πειραματίζεται με ανανάδες, περίεργες σάλτσες και ζυμάρια που θύμιζαν ψωμί του τοστ. Οι Ναπολιτάνοι, γνωστοί για το πάθος τους αλλά και για την...

πριν από  1 ημέρα 3 ώρες

Iefimerida.gr

Στην καρδιά της Νάπολης, εκεί όπου το άρωμα του φρεσκοψημένου ζυμαριού μπλέκεται με την αλμύρα της θάλασσας και τον θόρυβο των βέσπας, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ζει και αναπνέει για... την τέλεια πίτσα.  Όχι, δεν μιλάμε για σεφ που συμμετέχουν σε γκουρμέ διαγωνισμούς, αλλά για τους ακούραστους "ντετέκτιβ της πίτσας" της Associazione Verace Pizza Napoletana...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation