Σαρδέλα... πολυτελείας στην Πάτρα, οι τιμές αγγίζουν και τα 14,8 ευρώ!
Ο σαργός πωλείται από 14,80 ευρώ το κιλό, γαύρος από 9,80 ευρώ, λαυράκι από 13,80 ευρώ, κεφάλια από 4,80 ευρώ, μπαρμπούνι από 19,80 ευρώ, φαγκρί από 24,80 ευρώ, μυλοκόπι από 19,80 ευρώ. 06 Ιούλ. 2025 12:20 Παναγιώτης Ρηγόπουλος Από είδος λαϊκής κατανάλωσης και βασικό "συστατικό" της μεσογειακής διατροφής, η σαρδέλα φαίνεται να μετατρέπεται πλέον σε... είδος πολυτελείας. Στα ιχθυοπωλεία της Πάτρας, η τιμή της φρέσκιας σαρδέλας διπλασιάστηκε και από περίπου 7.80 ευρώ, άγγιξε ακόμα και τα 14,80 ευρώ το κιλό, ξεπερνώντας ακόμα και πιο "επώνυμα" ψάρια, όπως η τσιπούρα ιχθυοκαλλιέργειας, που πωλείται από 12,80 ευρώ. Οι ποσότητες σαρδέλες που φτάνουν πλέον στην τοπική αγορά είναι περιορισμένες κατά το 1/3, αλλά παρά το υψηλό κόστος εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες. Οι καταναλωτές, αν και αιφνιδιασμένοι από την αύξηση, συνεχίζουν να δείχνουν προτίμηση στο αγαπημένο "λαϊκό" ψάρι, που παραμένει συνδεδεμένο με τη νηστεία, τη σχάρα και τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(52)
- Αστυνομικά(105)
- Εκπαίδευση(112)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(492)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(441)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.