πριν από  1 ημέρα 14 ώρες

Pelop.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο σαργός πωλείται από 14,80 ευρώ το κιλό, γαύρος από 9,80 ευρώ, λαυράκι από 13,80 ευρώ, κεφάλια από 4,80 ευρώ, μπαρμπούνι από 19,80 ευρώ, φαγκρί από 24,80 ευρώ, μυλοκόπι από 19,80 ευρώ. 06 Ιούλ. 2025 12:20 Παναγιώτης Ρηγόπουλος Από είδος λαϊκής κατανάλωσης και βασικό "συστατικό" της μεσογειακής διατροφής, η σαρδέλα φαίνεται να μετατρέπεται πλέον σε... είδος πολυτελείας. Στα ιχθυοπωλεία της Πάτρας, η τιμή της φρέσκιας σαρδέλας διπλασιάστηκε και από περίπου 7.80 ευρώ, άγγιξε ακόμα και τα 14,80 ευρώ το κιλό, ξεπερνώντας ακόμα και πιο "επώνυμα" ψάρια, όπως η τσιπούρα ιχθυοκαλλιέργειας, που πωλείται από 12,80 ευρώ. Οι ποσότητες σαρδέλες που φτάνουν πλέον στην τοπική αγορά είναι περιορισμένες κατά το 1/3, αλλά παρά το υψηλό κόστος εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες. Οι καταναλωτές, αν και αιφνιδιασμένοι από την αύξηση, συνεχίζουν να δείχνουν προτίμηση στο αγαπημένο "λαϊκό" ψάρι, που παραμένει συνδεδεμένο με τη νηστεία, τη σχάρα και τις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation