Αντιφλεγμονώδης διατροφή - Πλήρης οδηγός (οφέλη, τροφές, μενού)
Η αντιφλεγμονώδης διατροφή είναι μια υγιεινή διατροφή που δίνει έμφαση στα ολόκληρα τρόφιμα (ελάχιστα επεξεργασμένα ή μη επεξεργασμένα τρόφιμα) και στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης για τη μείωση της φλεγμονής. Η κατανάλωση περισσότερων φυτικών τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών.Οφέλη της αντιφλεγμονώδους διατροφής Τα οφέλη της αντιφλεγμονώδους διατροφής είναι τα εξής: Υγιέστερη γήρανσηΚαλύτερη ψυχική υγείαΒελτίωση της μεταβολικής υγείαςΜείωση του πόνου και των εξάρσεων στη ρευματοειδή αρθρίτιδαΜείωση του κινδύνου χρόνιων και σχετιζόμενων με την ηλικία παθήσεων, όπως είναι ο καρκίνος, ο διαβήτης και το έμφραγμαΜείωση της φλεγμονής στο σώμα σας Τα παρακάτω συστατικά συμβάλλουν στα οφέλη της αντιφλεγμονώδους διατροφής για την υγεία:Φυτικές ενώσεις (πολυφαινόλες)Φυτικές ίνεςΩμέγα-3 λιπαρά οξέα Τα τρόφιμα που περιέχουν αυτά τα συστατικά, μειώνουν τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(59)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(119)
- Υγεία(421)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.