πριν από  2 ημέρες 22 ώρες

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η εικόνα του "υγιεινού πιάτου" έχει μεταμορφωθεί ριζικά τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Από την έμφαση σε πρωτείνες και απλούς υδατάνθρακες, σήμερα η προσοχή στρέφεται στις φυτικές ίνες, την ποιότητα και τη μείωση των επεξεργασμένων τροφών, σύμφωνα με ανάλυση της Telegraph. Ο καθηγητής διατροφής George Grimble (University College London) και η διατροφολόγος Nichola Ludlam-Raine επισημαίνουν ότι η έννοια της ισορροπημένης διατροφής είναι αποτέλεσμα τόσο επιστημονικής προόδου όσο και κοινωνικών αλλαγών. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Iefimerida.gr

Η εικόνα του "υγιεινού πιάτου" έχει μεταμορφωθεί ριζικά τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Από την έμφαση σε πρωτείνες και απλούς υδατάνθρακες, σήμερα η προσοχή στρέφεται στις φυτικές ίνες, την ποιότητα και τη μείωση των επεξεργασμένων τροφών, σύμφωνα με ανάλυση της Telegraph. Ο καθηγητής διατροφής George Grimble (University College London) και η διατροφολόγος Nichola...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation