Η εξέλιξη της ιδανικής διατροφής: Τι θεωρούνταν υγιεινό πριν από 50 χρόνια και τι συνιστάται σήμερα
Η εικόνα του "υγιεινού πιάτου" έχει μεταμορφωθεί ριζικά τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Από την έμφαση σε πρωτείνες και απλούς υδατάνθρακες, σήμερα η προσοχή στρέφεται στις φυτικές ίνες, την ποιότητα και τη μείωση των επεξεργασμένων τροφών, σύμφωνα με ανάλυση της Telegraph. Ο καθηγητής διατροφής George Grimble (University College London) και η διατροφολόγος Nichola Ludlam-Raine επισημαίνουν ότι η έννοια της ισορροπημένης διατροφής είναι αποτέλεσμα τόσο επιστημονικής προόδου όσο και κοινωνικών αλλαγών. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Η εικόνα του "υγιεινού πιάτου" έχει μεταμορφωθεί ριζικά τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Από την έμφαση σε πρωτείνες και απλούς υδατάνθρακες, σήμερα η προσοχή στρέφεται στις φυτικές ίνες, την ποιότητα και τη μείωση των επεξεργασμένων τροφών, σύμφωνα με ανάλυση της Telegraph. Ο καθηγητής διατροφής George Grimble (University College London) και η διατροφολόγος Nichola...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(13)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(118)
- Υγεία(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.