πριν από  1 ημέρα 11 ώρες

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το μπρόκολο, τα μήλα, τα γαλακτοκομικά, η γλουτένη, τα φασόλια και τα ανθρακούχα ποτά είναι ανάμεσα στα κύρια τρόφιμα που μας προκαλούν φούσκωμα. Ορισμένες τροφές μπορούν να συμβάλουν στο φούσκωμα μέσω του τρόπου με τον οποίο απορροφώνται ή διασπώνται στο πεπτικό σύστημα. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους "ενόχους" είναι οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, τα σάκχαρα, οι φυτικές ίνες και το νάτριο (αλάτι). Αν δείτε ότι ορισμένα τρόφιμα σας φουσκώνουν πολύ, καλύτερα να τα αποφεύγετε και να αναζητήσετε άλλες εναλλακτικές που θα ταιριάζουν καλύτερα στον οργανισμό σας. Αν εκτός από πρήξιμο έχετε και πόνο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μπρόκολο και λάχανο Τα σταυρανθή λαχανικά, όπως το μπρόκολο και το λάχανο, είναι ιδανικά για μια υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, περιέχουν ένα σάκχαρο γνωστό ως ραφινόζη, το οποίο μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα. Τι να δοκιμάσετε αντ' αυτού; Αν θεέλτε λαχανικά, επιλέξτε εναλλακτικές...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation