Οι 10 τροφές που προκαλούν φούσκωμα και πως να ανακουφιστείτε
Το μπρόκολο, τα μήλα, τα γαλακτοκομικά, η γλουτένη, τα φασόλια και τα ανθρακούχα ποτά είναι ανάμεσα στα κύρια τρόφιμα που μας προκαλούν φούσκωμα. Ορισμένες τροφές μπορούν να συμβάλουν στο φούσκωμα μέσω του τρόπου με τον οποίο απορροφώνται ή διασπώνται στο πεπτικό σύστημα. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους "ενόχους" είναι οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, τα σάκχαρα, οι φυτικές ίνες και το νάτριο (αλάτι). Αν δείτε ότι ορισμένα τρόφιμα σας φουσκώνουν πολύ, καλύτερα να τα αποφεύγετε και να αναζητήσετε άλλες εναλλακτικές που θα ταιριάζουν καλύτερα στον οργανισμό σας. Αν εκτός από πρήξιμο έχετε και πόνο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μπρόκολο και λάχανο Τα σταυρανθή λαχανικά, όπως το μπρόκολο και το λάχανο, είναι ιδανικά για μια υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, περιέχουν ένα σάκχαρο γνωστό ως ραφινόζη, το οποίο μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα. Τι να δοκιμάσετε αντ' αυτού; Αν θεέλτε λαχανικά, επιλέξτε εναλλακτικές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(56)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(164)
- Υγεία(407)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.