πριν από  2 ημέρες 6 ώρες

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτά που τρώμε επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου. Ενώ οι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά τροφές, όπως τα μούρα, τα φυλλώδη λαχανικά και τα λιπαρά ψάρια, είναι γνωστό ότι ενισχύουν την μνήμη και προστατεύουν από την ηλικιακή φθορά, ορισμένες τροφές κάνουν το αντίθετο: προάγουν τη φλεγμονή, περιορίζουν τη ροή του αίματος και παρεμβαίνουν στον τρόπο επικοινωνίας των εγκεφαλικών κυττάρων. Αυτό το άρθρο επισημαίνει τις χειρότερες τροφές για την μνήμη, εξηγεί την επιστήμη πίσω από τις επιδράσεις τους και προσφέρει πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για την υποστήριξη της μακροπρόθεσμης υγείας του εγκεφάλου.1. Επεξεργασμένα κρέατα και τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε νάτριο Τα επεξεργασμένα κρέατα -μπέικον, χοτ ντογκ, λουκάνικα, αλλαντικά- μπορεί να ικανοποιούν τις λιγούρες, αλλά λειτουργούν κατά της υγείας του εγκεφάλου. Είναι γεμάτα με νάτριο (αλάτι) και συντηρητικά όπως τα νιτρικά. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation