Το παστινάκι, το οποίο έχει κατά καιρούς και την... τιμητική του στο Masterchef, είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έχει γεύση γλυκιά σαν το καρότο, αλλά αφήνει μία ξηρή, "γήινη" επίγευση. Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων τροφίμων FoodData Central του αμερικανικού Υπουργείου Γεωργίας (USDA), ανά 100 γραμμάρια το ωμό παστινάκι...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(55)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(273)
- Υγεία(358)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.