πριν από  5 ώρες 5 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα βότανα είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους που ενισχύουν τη γεύση, αλλά και για τα πιθανά οφέλη τους για την υγεία. Είτε χρησιμοποιούνται στην μαγειρική είτε ως φυσικές θεραπείες, βότανα όπως ο βασιλικός, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και ο μαϊντανός μπορούν να προσφέρουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις στη διατροφή. Αλλά έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα; Αυτό το άρθρο εξετάζει τις διαφορές στη διατροφική αξία και στα οφέλη υγείας μεταξύ των δύο μορφών και εξηγεί πώς να επιλέξετε τον σωστό τύπο ανάλογα με τους στόχους υγείας σας και τη χρήση που κάνετε κάθε φορά.Υπάρχουν διατροφικές διαφορές μεταξύ φρέσκων και αποξηραμένων βοτάνων; Ναι, τα φρέσκα και τα αποξηραμένα βότανα διαφέρουν ως προς τη θρεπτική τους περιεκτικότητα λόγω του τρόπου επεξεργασίας και αποθήκευσης. Η αποξήρανση των βοτάνων περιλαμβάνει έκθεση σε θερμότητα και αέρα, διαδικασία που μπορεί να υποβαθμίσει ορισμένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation