πριν από  14 ώρες 54 λεπτά

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το ψάρι έχει κερδίσει τη φήμη ενός από τους πιο υγιεινούς διατροφικούς συμμάχους, ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία της καρδιάς. Οι ειδικοί της διατροφής συστήνουν την κατανάλωση τουλάχιστον δύο μερίδων ψαριού την εβδομάδα. Όμως, δεν έχουν όλα τα ψάρια τα ίδια οφέλη - και η σωστή επιλογή κάνει τη διαφορά. Τα λιπαρά ψάρια στην πρώτη γραμμή Τα λεγόμενα λιπαρά ψάρια ξεχωρίζουν για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ουσίες που έχουν αναγνωρισμένη καρδιοπροστατευτική δράση. Σύμφωνα με το Healthline και άλλες επιστημονικές πηγές, τα ωμέγα-3 συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων και της αρτηριακής πίεσης, ενώ περιορίζουν τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες. Παραδείγματα λιπαρών ψαριών: Σολομός Σκουμπρί Ρέγγα Πέστροφα Αντζούγια Σαρδέλα Μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση τέτοιων ψαριών μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων ή θανάτου από αυτά. Χαρακτηριστικά, μελέτη του 2022...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation