πριν από  1 ημέρα 8 ώρες

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της χοληστερίνης σας. Η υψηλή χοληστερίνη αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αν και πολλές φορές χρειάζεται ιατρική καθοδήγηση και φαρμακευτική αγωγή, υπάρχουν και απλές, φυσικές αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη ρύθμισή της. Για πολλά χρόνια επικρατούσε η άποψη ότι η χοληστερίνη που παίρνουμε από τις τροφές ανεβάζει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και προκαλεί καρδιακές παθήσεις. Αν και αυτό το συμπέρασμα φαινόταν λογικό με βάση τα επιστημονικά δεδομένα που υπήρχαν πριν από πέντε δεκαετίες, η πιο πρόσφατη βιβλιογραφία παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα σύμφωνα με το healthstat.gr.Τι είναι η χοληστερίνη Η χοληστερίνη είναι μια κηρώδης, λιποειδής ουσία που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό. Συχνά θεωρείται επιβλαβής, στην πραγματικότητα όμως είναι απαραίτητη για τη ζωή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation