Τελικά τι συμβαίνει με τις γαρίδες και τη χοληστερίνη;
Οι γαρίδες μπορούν να είναι μια νόστιμη, θρεπτική και ασφαλής επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν καταναλώνονται σε λογικές ποσότητες και με υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Όταν πρόκειται για τις γαρίδες, οι απόψεις διίστανται: κάποιοι τις λατρεύουν για τη γλυκιά και λεπτή γεύση τους, ενώ άλλοι τις αποφεύγουν λόγω ανησυχιών για τη χοληστερίνη. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, είναι καιρός να επανεξετάσεις τη θέση σου. Νεότερες έρευνες δείχνουν ότι οι γαρίδες μπορεί τελικά να είναι μέρος μιας ισορροπημένης και καρδιοπροστατευτικής διατροφής - αρκεί να καταναλώνονται με μέτρο.Χοληστερόλη: Τα Νέα Δεδομένα Είναι γεγονός ότι οι γαρίδες περιέχουν χοληστερόλη - περίπου 189 mg ανά μερίδα 85 γραμμαρίων. Αυτό είναι πάνω από το μισό της παλιάς συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης των 300 mg. Ωστόσο, οι διατροφικές οδηγίες έχουν αλλάξει. Οι ειδικοί πλέον γνωρίζουν ότι η διατροφική χοληστερόλη δεν επηρεάζει σημαντικά τα επίπεδα LDL ("κακής")...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(34)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(111)
- Υγεία(334)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.