Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 23 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση. Οι πιο συχνές αιτίες της τροφικής δηλητηρίασης είναι ιοί και βακτήρια, αλλά μπορεί να οφείλονται και σε παράσιτα ή ακόμα και σε τοξίνες. Την περίοδο πριν το Πάσχα, για όσους νηστεύουν αλλά και γι' αυτούς που δεν θα τηρήσουν ευλαβικά τη νηστεία, αυξάνεται σημαντικά η...
Περιεχόμενα Τροφική δηλητηρίαση από θαλασσινάΤα συμπτώματα της τροφικής δηλητηρίασης από θαλασσινάΑντιμετώπιση Η τροφική δηλητηρίαση από θαλασσινά είναι αρκετά συχνή αυτή την περίοδο, λόγω της νηστείας. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο περισσότεροι από 23 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση. Οι πιο συχνές αιτίες της τροφικής δηλητηρίασης είναι...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(37)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(197)
- Υγεία(271)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.