Τσάι, κακάο, μούρα, ξηροί καρποί και ελαιόλαδο αγαπούν την καρδιά [μελέτη]
Tο τσάι, ο καφές, τα μούρα, το κακάο, τα δημητριακά ολικής άλεσης, οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο είναι πλούσια σε πολυφαινόλες και ωφέλιμα για την καρδιά, έδειξε νεα βρετανική έρευνα. Η μελέτη δίνει ισχυρές ενδείξεις ότι η τακτική πρόληψη τροφών πλούσιων σε πολυφαινόλες στη διατροφή είναι απλός και αποτελεσματικός τρόπος στήριξης της υγείας της καρδιάς, δήλωσε η Yong Li, του Kings College London. Η ομάδα δήλωσε ότι οι πολυφαινόλες είναι φυσικές ουσίες που είναι γνωστό πως είναι ωφέλιμες για την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και του εντέρου. Στη νεα έρευνα, οι ερευνητές παρακολούθησαν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη 3.100 ενηλίκων για 11 χρόνια. Επίσης παρακολούθησαν το προφίλ καρδιαγγειακού κινδύνου. Παρακολούθησαν τα επίπεδα ορισμένων μεταβολιτών στα ούρα για τα επίπεδα πρόσληψης πολυφαινολών. Καθώς αυξάνονταν τα επίπεδα μεταβολιτών πολυφαινόλης, οι παράγοντες κινδύνου για καρδιακά προβλήματα, όπως επίπεδα αρτηριακής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(31)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(58)
- Υγεία(281)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.