πριν από  4 ώρες 28 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η κατάψυξη παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κρέατος, χωρίς όμως να τo προστατεύει πλήρως από την αλλοίωση. Ακόμη και σε συνθήκες βαθιάς κατάψυξης, οι τροφές μπορεί να αρχίσουν να χαλάνε μετά από λίγο και οι αλλαγές που θα υποστούν είναι δύσκολο να ανιχνευθούν.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation