Βάζετε το κρέας στην κατάψυξη; Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση
Η κατάψυξη παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κρέατος, χωρίς όμως να τo προστατεύει πλήρως από την αλλοίωση. Ακόμη και σε συνθήκες βαθιάς κατάψυξης, οι τροφές μπορεί να αρχίσουν να χαλάνε μετά από λίγο και οι αλλαγές που θα υποστούν είναι δύσκολο να ανιχνευθούν.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(29)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(104)
- Υγεία(337)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.