Η μπύρα χωρίς αλκοόλ δεν είναι και τόσο αθώα όσο νομίζαμε!
Τα τελευταία χρόνια, οι μη αλκοολούχες μπύρες έχουν αναδειχθεί σε ένα σύμβολο πιο συνειδητής και υγιεινής κατανάλωσης. Πολλοί καταναλωτές επιλέγουν αυτές τις μπύρες θεωρώντας ότι αποτελούν μια καλύτερη εναλλακτική σε σχέση με τα παραδοσιακά αλκοολούχα ποτά, καθώς προσφέρουν χαμηλότερες θερμίδες, δεν επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και αποτελούν μια πιο "καθαρή" επιλογή για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τις παρενέργειες της μέθης. Μια νέα μελέτη που διεξήχθη στη Γερμανία και τις ΗΠΑ αποκαλύπτει σημαντικά δεδομένα που αξίζει να εξεταστούν. Το 2023, οι πωλήσεις μη αλκοολούχων μπυρών στις παμπ του Ηνωμένου Βασιλείου έφτασαν τα 120 εκατομμύρια ποτήρια, σημειώνοντας αύξηση 14% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και σχεδόν 78% από το 2019. Αυτά τα νούμερα δείχνουν καθαρά μια στροφή στις καταναλωτικές προτιμήσεις. Παρόμοιες τάσεις παρατηρούνται και στην Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους καταναλωτές να αναζητούν υγιεινές εναλλακτικές στα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Newsroom | email: [email protected] Όταν ο υδράργυρος "χτυπά κόκκινο", αδιαμφισβήτητα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια παγωμένη μπύρα. Ωστόσο όμως τις περισσότερες φορές θα πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα ώστε να φτάσει να έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για να την απολαύσεις. Ευτυχώς για εμάς, λαμπρά μυαλά απ' όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει ορισμένα απλά κόλπα...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(638)
- politismos(36)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(40)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(35)
- Παράξενα(40)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.