Η meat & fire chef Μυρσίνη Λαμπράκη αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το εμβληματικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, το οποίο αγαπάμε με πάθος! Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Ο corporate executive chef Κώστας Γεωργατζάς υποδέχεται το νέο έτος με comfort food για απαιτητικούς ουρανίσκους! Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
O maitre rotisseur & chef patron Σταμάτης Τσίλιας αξιοποιεί το κρέας που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι για να ετοιμάσει πεντανόστιμα μπριοσάκια με πικάντικη γέμιση. Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(754)
- politismos(49)
- Βιβλία(6)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(176)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(17)
- Παράξενα(116)
- Τέχνη(11)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.