πριν από  4 Μήνες 29 ημέρες

Enikos.gr

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews. Ο corporate executive chef Κώστας Γεωργατζάς υποδέχεται το νέο έτος με comfort food για απαιτητικούς ουρανίσκους! Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

πριν από  5 Μήνες 0 ημέρα

Enikos.gr

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews. O maitre rotisseur & chef patron Σταμάτης Τσίλιας αξιοποιεί το κρέας που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι για να ετοιμάσει πεντανόστιμα μπριοσάκια με πικάντικη γέμιση. Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

πριν από  5 Μήνες 0 ημέρα

Enikos.gr

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews. Ταξιδεύουμε στη Σλοβακία, μια χώρα με πλούσια γαστρονομία και σημαντική οινική παράδοση. Aκολουθήστε μας! Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

πριν από  5 Μήνες 0 ημέρα

Enikos.gr

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews. Ο Στέφανος Σμπόνιας δημιουργεί ντελικάτες και αφράτες μαντλέν, μαρωματισμένες με λεμόνι και βανίλια, για να τις απολαύσετε με τον καφέ ή το τσάι σας. Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

πριν από  5 Μήνες 0 ημέρα

Enikos.gr

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews. TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες. Ποιος ξηρός καρπός αποτελεί συστατικό στην γκαλέτ ντε ρουά, γλυκό που σερβίρεται στη Γαλλία τα Φώτα;Ποιος τύπος ρυζιού θεωρείται ιδανικός για λαχανοντολμάδες αβγολέμονο;Σε ποιο νησιωτικό σύμπλεγμα της Ελλάδας είναι...

πριν από  5 Μήνες 0 ημέρα

Enikos.gr

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews. Η meat & fire chef Μυρσίνη Λαμπράκη αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το εμβληματικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, το οποίο αγαπάμε με πάθος! Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

πριν από  5 Μήνες 0 ημέρα

Enikos.gr

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews. Ανακαλύπτουμε μία-μία τις γαστρονομικές τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024, για να επιλέξουμε ποιες από αυτές θα ακολουθήσουμε σύμφωνα με τις δικές μας προτιμήσεις. Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

πριν από  5 Μήνες 0 ημέρα

Real.gr

Ανακαλύπτουμε μία-μία τις γαστρονομικές τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024, για να επιλέξουμε ποιες από αυτές θα ακολουθήσουμε σύμφωνα με τις δικές μας προτιμήσεις. Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation