Συνταγή για ψάρι με καραμελωμένα λαχανικά και μυρωδικά στον φούρνο
Ζουμερό φιλέτο λευκού ψαριού, όπως μπακαλιάρος ή λινγκ, ψήνεται απαλά πάνω σε στρώμα καραμελωμένων λαχανικών: κολοκυθάκι, καρότο, πιπεριά και κρεμμύδι, όλα μαριναρισμένα σε αρωματικό μείγμα από μέλι, ελαιόλαδο, σκόρδο και μουστάρδα. Το ψάρι αρωματίζεται με λεμόνι και φρέσκα μυρωδικά και ψήνεται στους 190°C μέχρι να γίνει αφράτο και τρυφερό. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα, ισορροπημένη γλυκύτητα και απίστευτη νοστιμιά. Σερβίρεται με φρέσκο θυμάρι και έξτρα λεμόνι για ακόμα περισσότερη ζωντάνια. Ένα ελαφρύ αλλά γεμάτο χαρακτήρα γεύμα, ιδανικό για κάθε εποχή.Λευκό ψάρι με καραμελωμένα λαχανικά και μυρωδικά στον φούρνοΥλικά (για 2 άτομα):2 φιλέτα λευκού ψαριού (μπακαλιάρος ή λινγκ)1 κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες1 καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες1 κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες2 κ.σ. μέλι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόνχυμός από 1 λεμόνι1 κ.γ. θυμάρι ξερό ή 1 κ.σ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(687)
- politismos(35)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(49)
- Τέχνη(24)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.