πριν από  11 ώρες 57 λεπτά

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ζουμερό φιλέτο λευκού ψαριού, όπως μπακαλιάρος ή λινγκ, ψήνεται απαλά πάνω σε στρώμα καραμελωμένων λαχανικών: κολοκυθάκι, καρότο, πιπεριά και κρεμμύδι, όλα μαριναρισμένα σε αρωματικό μείγμα από μέλι, ελαιόλαδο, σκόρδο και μουστάρδα. Το ψάρι αρωματίζεται με λεμόνι και φρέσκα μυρωδικά και ψήνεται στους 190°C μέχρι να γίνει αφράτο και τρυφερό. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα, ισορροπημένη γλυκύτητα και απίστευτη νοστιμιά. Σερβίρεται με φρέσκο θυμάρι και έξτρα λεμόνι για ακόμα περισσότερη ζωντάνια. Ένα ελαφρύ αλλά γεμάτο χαρακτήρα γεύμα, ιδανικό για κάθε εποχή.Λευκό ψάρι με καραμελωμένα λαχανικά και μυρωδικά στον φούρνοΥλικά (για 2 άτομα):2 φιλέτα λευκού ψαριού (μπακαλιάρος ή λινγκ)1 κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες1 καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες1 κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες2 κ.σ. μέλι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόνχυμός από 1 λεμόνι1 κ.γ. θυμάρι ξερό ή 1 κ.σ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation