πριν από  5 ώρες 47 λεπτά

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πιο νόστιμο κατσαρολάτο χοιρινό γίνεται με λευκό κρασί και μπόλικο λεμόνι. Το λεμονάτο χοιρινό είναι μια σταθερή αξία. Το ίδιο και τα κρασάτα φαγητά. Όταν όμως αυτές οι δύο διαχρονικές συνταγές συνδυάζονται τότε προκύπτει ένα λαχταριστό αποτέλεσμα που ενώνει την οικογένεια γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και την ενώνει χορταίνοντάς την με τον πιο νόστιμο τρόπο. Τα 3 υλικά που κάνουν τη σάλτσα πιο νόστιμη, βελούδινη και μυρωδάτη Τα μυστικά του κρασάτου χοιρινού είναι τρία: το βούτυρο, τα κρεμμύδια και ο φρέσκος χυμός λεμονιού. Με το βούτυρο και τα κρεμμύδια η σάλτσα γίνεται πηχτή και βελούδινη ενώ το λεμόνι ενώνεται με τα αρώματα και την οξύτητα του κρασιού και δίνει έξτρα νοστιμιά και άρωμα στο τελικό αποτέλεσμα. Χοιρινό με λευκό κρασί / Φωτογραφία: Shutterstock Χοιρινό με σάλτσα λευκού κρασιού Υλικά για 4 μερίδες750 γρ. χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη σε μερίδες ή φιλέτο κομμένο σε χοντρές φέτες4 μεγάλες πατάτες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation