Συνταγή: Χοιρινό με σάλτσα λευκού κρασιού για το τραπέζι της Κυριακής
Το πιο νόστιμο κατσαρολάτο χοιρινό γίνεται με λευκό κρασί και μπόλικο λεμόνι. Το λεμονάτο χοιρινό είναι μια σταθερή αξία. Το ίδιο και τα κρασάτα φαγητά. Όταν όμως αυτές οι δύο διαχρονικές συνταγές συνδυάζονται τότε προκύπτει ένα λαχταριστό αποτέλεσμα που ενώνει την οικογένεια γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και την ενώνει χορταίνοντάς την με τον πιο νόστιμο τρόπο. Τα 3 υλικά που κάνουν τη σάλτσα πιο νόστιμη, βελούδινη και μυρωδάτη Τα μυστικά του κρασάτου χοιρινού είναι τρία: το βούτυρο, τα κρεμμύδια και ο φρέσκος χυμός λεμονιού. Με το βούτυρο και τα κρεμμύδια η σάλτσα γίνεται πηχτή και βελούδινη ενώ το λεμόνι ενώνεται με τα αρώματα και την οξύτητα του κρασιού και δίνει έξτρα νοστιμιά και άρωμα στο τελικό αποτέλεσμα. Χοιρινό με λευκό κρασί / Φωτογραφία: Shutterstock Χοιρινό με σάλτσα λευκού κρασιού Υλικά για 4 μερίδες750 γρ. χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη σε μερίδες ή φιλέτο κομμένο σε χοντρές φέτες4 μεγάλες πατάτες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(641)
- politismos(43)
- Βιβλία(21)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(54)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(75)
- Τέχνη(75)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.