πριν από  13 ώρες 24 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι ένα ορεκτικό που συνήθως αποφεύγουμε γιατί είναι παχυντικό. Αυτή η εκδοχή όμως είναι και ισορροπημένη και θρεπτική. Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Η φέτα, αν και συχνά κατηγορείται για τα λιπαρά και το αλάτι της, είναι στην πραγματικότητα μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών. Περιέχει... πρωτείνες, ασβέστιο, φώσφορο, βιταμίνες Α, Β2 και Β12, συμβάλλοντας στην υγεία των οστών, του ανοσοποιητικού και στη ρύθμιση του γλυκαιμικού προφίλ. Επιπλέον, τα μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά της ευνοούν την καρδιά, ενώ τα προβιοτικά και ο ψευδάργυρος ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Υλικά (3 μερίδες) 80 γρ. φέτα, κομμένη σε μπαστούνια (σύνολο 4) 1 μεγάλο μπολ με δημητριακά καλαμποκιού, θρυμματισμένα με τα χέρια (όχι σε μπλέντερ - δεν θέλουμε να γίνει σκόνη) 1 μπολ με αλεύρι βρώμης 3 ασπράδια, ανακατεμένα με πιπέρι μέλι για το σερβίρισμα Εκτέλεση Βήμα 1: Παίρνουμε τα μπαστούνια φέτας ένα-ένα και τα βουτάμε πρώτα στο μπολ με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation