Ψητή φέτα παναρισμένη σε δημητριακά με μέλι
Είναι ένα ορεκτικό που συνήθως αποφεύγουμε γιατί είναι παχυντικό. Αυτή η εκδοχή όμως είναι και ισορροπημένη και θρεπτική. Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Η φέτα, αν και συχνά κατηγορείται για τα λιπαρά και το αλάτι της, είναι στην πραγματικότητα μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών. Περιέχει... πρωτείνες, ασβέστιο, φώσφορο, βιταμίνες Α, Β2 και Β12, συμβάλλοντας στην υγεία των οστών, του ανοσοποιητικού και στη ρύθμιση του γλυκαιμικού προφίλ. Επιπλέον, τα μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά της ευνοούν την καρδιά, ενώ τα προβιοτικά και ο ψευδάργυρος ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Υλικά (3 μερίδες) 80 γρ. φέτα, κομμένη σε μπαστούνια (σύνολο 4) 1 μεγάλο μπολ με δημητριακά καλαμποκιού, θρυμματισμένα με τα χέρια (όχι σε μπλέντερ - δεν θέλουμε να γίνει σκόνη) 1 μπολ με αλεύρι βρώμης 3 ασπράδια, ανακατεμένα με πιπέρι μέλι για το σερβίρισμα Εκτέλεση Βήμα 1: Παίρνουμε τα μπαστούνια φέτας ένα-ένα και τα βουτάμε πρώτα στο μπολ με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(24)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(28)
- Θεσσαλία(207)
- Θεσσαλονίκη(42)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(131)
- Μακεδoνία(34)
- Πελοπόννησος(64)
- Στερεά Ελλάδα(87)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.