Ανησυχία για το ψωμί στην Ελλάδα: Τι έδειξει έρευνα του ΕΦΕΤ για την περιεκτικότητα σε αλάτι
- 31 Ειδήσεις
- 1 Blogs
- 26 Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Νέα μελέτη του ΕΦΕΤ καταδεικνύει αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από φούρνους μέσα σε διάστημα δώδεκα ετών. Το να αγοράζουμε φρέσκο ψωμί από τον φούρνο είναι μια καθημερινή συνήθεια για σχεδόν όλους τους Έλληνες, καθώς συνοδεύει σχεδόν κάθε γεύμα μας. Ωστόσο, οι αρχές ανησυχούν για την υψηλή περιεκτικότητά του σε αλάτι, παρά τις συστάσεις που έχουν γίνει. Συγκεκριμένα......
Άρθρα
ΕΦΕΤ: Πως το ψωμί στους φούρνους έγινε αλμυρότερο, όχι λόγω της τιμής του
ΕΦΕΤ: Αύξηση περιεκτικότητας σε αλάτι σε ψωμιά σε διάστημα 12 ετών
Αύξηση της περιεκτικότητας αλατιού στο ψωμί δείχνει μελέτη του ΕΦΕΤ
Πιο πολύ αλάτι περιέχει πλέον το ψωμί - Τι δείχνει νέα μελέτη του ΕΦΕΤ
ΕΦΕΤ: Ανησυχητική η αύξηση στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από...ߪ
"Μείωση 14% στα εγκεφαλικά αν πέσει το αλάτι στο ψωμί" - Προειδοποίηση...ߪ
"Πνιγμένο" στο αλάτι το ψωμί από τους ελληνικούς φούρνους
Καμπανάκι ΕΦΕΤ: Πιο αλμυρό από ποτέ το ψωμί στους φούρνους - Αύξηση 6,8%...ߪ
Αλμυρότερο το ψωμί των ελληνικών φούρνων - Τι αναφέρει ο ΕΦΕΤ
Αυξάνεται το αλάτι στο ψωμί - Προειδοποίηση ΕΦΕΤ για κινδύνους στην υγεία
Αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί καταδεικνύει νέα...ߪ
ΕΦΕΤ: Αυξήθηκε η περιεκτικότητα αλατιού σε ψωμιά φούρνων






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.