Ανησυχία για το ψωμί στην Ελλάδα: Τι έδειξε έρευνα του ΕΦΕΤ για την περιεκτικότητα σε αλάτι

Iatropedia.gr



Νέα μελέτη του ΕΦΕΤ καταδεικνύει αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από φούρνους μέσα σε διάστημα δώδεκα ετών. Το να αγοράζουμε φρέσκο ψωμί από τον φούρνο είναι μια καθημερινή συνήθεια για σχεδόν όλους τους Έλληνες, καθώς συνοδεύει σχεδόν κάθε γεύμα μας. Ωστόσο, οι αρχές ανησυχούν για την υψηλή περιεκτικότητά του σε αλάτι, παρά τις συστάσεις που έχουν γίνει. Συγκεκριμένα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness