Καμπανάκι ΕΦΕΤ: Πιο αλμυρό από ποτέ το ψωμί στους φούρνους - Αύξηση 6,8% στο αλάτι

Newsit.gr



Το ψωμί αποτελεί καθημερινή διατροφική συνήθεια για τους περισσότερους Έλληνες, όμως η νέα μελέτη του ΕΦΕΤ φέρνει στο προσκήνιο ένα ανησυχητικό εύρημα: το αλάτι στο μη συσκευασμένο ψωμί των αρτοποιείων αυξήθηκε από 1,32% το 2012 σε 1,41% το 2024. Παρά τις προειδοποιήσεις και τις εθελοντικές δεσμεύσεις, οι φούρνοι φαίνεται πως χρησιμοποιούν πλέον περισσότερο αλάτι αντί να το περιορίζουν. Τα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness