"Μείωση 14% στα εγκεφαλικά αν πέσει το αλάτι στο ψωμί" - Προειδοποίηση του προέδρου του ΕΦΕΤ στα ΝΕΑ
- 31 Ειδήσεις
- 1 Blogs
- 26 Πολυμέσα
- Σχόλια
Tanea.gr
Αν το αλάτι στο ψωμί είχε μειωθεί στα επίπεδα που είχαν συμφωνήσει ΕΦΕΤ και αρτοποιοί από το 2012, ο κίνδυνος θανάτων από αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια στην Ελλάδα θα υποχωρούσε κατά 14%, σύμφωνα με τα μοντέλα του Οργανισμού που παρουσιάζει στα ΝΕΑ ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Αντώνης Ζαμπέλας. "Ακόμη και μια μικρή μείωση στην πρόσληψη νατρίου έχει μεγάλη επίδραση στην αρτηριακή πίεση", τονίζει....
Άρθρα
ΕΦΕΤ: Πως το ψωμί στους φούρνους έγινε αλμυρότερο, όχι λόγω της τιμής του
ΕΦΕΤ: Αύξηση περιεκτικότητας σε αλάτι σε ψωμιά σε διάστημα 12 ετών
Αύξηση της περιεκτικότητας αλατιού στο ψωμί δείχνει μελέτη του ΕΦΕΤ
Πιο πολύ αλάτι περιέχει πλέον το ψωμί - Τι δείχνει νέα μελέτη του ΕΦΕΤ
ΕΦΕΤ: Ανησυχητική η αύξηση στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από...ߪ
"Μείωση 14% στα εγκεφαλικά αν πέσει το αλάτι στο ψωμί" - Προειδοποίηση...ߪ
"Πνιγμένο" στο αλάτι το ψωμί από τους ελληνικούς φούρνους
Καμπανάκι ΕΦΕΤ: Πιο αλμυρό από ποτέ το ψωμί στους φούρνους - Αύξηση 6,8%...ߪ
Αλμυρότερο το ψωμί των ελληνικών φούρνων - Τι αναφέρει ο ΕΦΕΤ
Αυξάνεται το αλάτι στο ψωμί - Προειδοποίηση ΕΦΕΤ για κινδύνους στην υγεία
Αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί καταδεικνύει νέα...ߪ
ΕΦΕΤ: Αυξήθηκε η περιεκτικότητα αλατιού σε ψωμιά φούρνων






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.