"Καμπανάκι" από ΕΦΕΤ: Αύξηση περιεκτικότητας αλατιού στο ψωμί - Ανησυχία για τη δημόσια υγεία
- 31 Ειδήσεις
- 1 Blogs
- 26 Πολυμέσα
- Σχόλια
Tanea.gr
Αύξηση στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από φούρνους καταγράφει νέα μελέτη του ΕΦΕΤ, η οποία δείχνει επιδείνωση της κατάστασης τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Σύμφωνα με τα ευρήματα, η μέση περιεκτικότητα σε αλάτι στο μη συσκευασμένο ψωμί που πωλείται στα αρτοποιεία αυξήθηκε από 1,32% το 2012 σε 1,41% το 2024. Μόλις το 19,4% των δειγμάτων συμμορφώθηκε με το όριο του 1,2% που προέβλεπε το......
Άρθρα
ΕΦΕΤ: Πως το ψωμί στους φούρνους έγινε αλμυρότερο, όχι λόγω της τιμής του
ΕΦΕΤ: Αύξηση περιεκτικότητας σε αλάτι σε ψωμιά σε διάστημα 12 ετών
Αύξηση της περιεκτικότητας αλατιού στο ψωμί δείχνει μελέτη του ΕΦΕΤ
Πιο πολύ αλάτι περιέχει πλέον το ψωμί - Τι δείχνει νέα μελέτη του ΕΦΕΤ
ΕΦΕΤ: Ανησυχητική η αύξηση στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από...ߪ
"Μείωση 14% στα εγκεφαλικά αν πέσει το αλάτι στο ψωμί" - Προειδοποίηση...ߪ
"Πνιγμένο" στο αλάτι το ψωμί από τους ελληνικούς φούρνους
Καμπανάκι ΕΦΕΤ: Πιο αλμυρό από ποτέ το ψωμί στους φούρνους - Αύξηση 6,8%...ߪ
Αλμυρότερο το ψωμί των ελληνικών φούρνων - Τι αναφέρει ο ΕΦΕΤ
Αυξάνεται το αλάτι στο ψωμί - Προειδοποίηση ΕΦΕΤ για κινδύνους στην υγεία
Αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί καταδεικνύει νέα...ߪ
ΕΦΕΤ: Αυξήθηκε η περιεκτικότητα αλατιού σε ψωμιά φούρνων






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.