Ιτσλί κεφτέ βραστά: τα αρμένικα μιτσουγκόβ μσακεντίγκ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η οικογένεια του Μιράν Κουρουνλιάν είναι παστουρματζήδες πάππου προς πάππου - ασκούν την τέχνη στην Ελλάδα τουλάχιστον εδώ και τρεις γενιές. Είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε καλύτερα σε ένα αρμένικο τραπέζι στο σπίτι τους που κράτησε για ώρες, με πολύ φαγητό και πολλές ιστορίες από χαμένες πατρίδες. Η Μάιντα, η Λούση και η Λιζέτ κάθισαν για ώρες υπομονετικά στην κουζίνα των Κουρουνλιάν και......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.