Μου δίνει ο τόνος σε κονσέρβα ό,τι και το φρέσκο ψάρι; Η αλήθεια για τη διατροφική του αξία
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
In2life.gr
Ο τόνος σε κονσέρβα είναι από τα πιο διαδεδομένα τρόφιμα: σχετικά φθηνός, εύχρηστος και γεμάτος πρωτείνη. Πολλοί όμως αναρωτιούνται: μας προσφέρει άραγε τα ίδια θρεπτικά οφέλη με το φρέσκο ψάρι; Ή κρύβει παγίδες που πρέπει να γνωρίζουμε;Διατροφική αξία: κονσέρβα VS φρέσκο ψάρι Ο τόνος είναι από τη φύση του άπαχος και πλούσιος σε πρωτείνη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, 28 γραμμάρια (1 oz) φρέσκου τόνου......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.