Σαλάτα με αχλάδια και ροκφόρ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
20' προετοιμασία Σύνολο: 20' Υλικά Μερίδες: 2-3400 γρ. έτοιμη σαλάτα με πρασινάδες (λόλα, σαλάτα, σικορέ κ.ά.)3 αχλάδια Κρυστάλλια, ώριμα30 ml χυμός λεμονιού100 γρ. φουντούκια, χοντροσπασμένα και καβουρδισμένα150 γρ. ροκφόρ ή άλλο μπλε τυρί της αρεσκείας μας, θρυμματισμένοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα80 ml ελαιόλαδο50 ml ξίδι από κόκκινο κρασί1½ κουτ. γλυκού μέλι της αρεσκείας......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.