Σοκολατένιος κορμός με κάστανο

Kathimerini.gr



Η ιδέα του κορμού είναι απλή. Ένα λεπτό παντεσπάνι, που όσο είναι ζεστό το τυλίγουμε σε ρολό για να διατηρήσει την ευλυγισία του και που στη συνέχεια το γεμίζουμε με κρέμα, συνήθως κάποιας μορφής σαντιγί ανακατεμένη με μια κρέμα όπως εδώ, του κάστανου. Είναι ένα από τα πιο εύκολα γιορτινά γλυκά και, χάρη στις αναρίθμητες παραλλαγές του, ιδιαίτερα στη γέμιση, είναι ιδανικό για όλα τα γούστα....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

    Από την ενότητα: fitness