Σοκολατένιος κορμός με κάστανο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η ιδέα του κορμού είναι απλή. Ένα λεπτό παντεσπάνι, που όσο είναι ζεστό το τυλίγουμε σε ρολό για να διατηρήσει την ευλυγισία του και που στη συνέχεια το γεμίζουμε με κρέμα, συνήθως κάποιας μορφής σαντιγί ανακατεμένη με μια κρέμα όπως εδώ, του κάστανου. Είναι ένα από τα πιο εύκολα γιορτινά γλυκά και, χάρη στις αναρίθμητες παραλλαγές του, ιδιαίτερα στη γέμιση, είναι ιδανικό για όλα τα γούστα....






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.