Τι συμβαίνει με τη χοληστερόλη όταν τρώτε τακτικά σουσάμι

Onmed.gr



Η υψηλή χοληστερόλη είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για καρδιακές παθήσεις, ωστόσο μικρές αλλαγές στη διατροφή μπορούν να κάνουν μια ουσιαστική διαφορά στη διαχείρισή της. Ένα τρόφιμο που έχει τραβήξει την προσοχή της ερευνητικής κοινότητας είναι το σουσάμι, ένας πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά σπόρος που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην μεσογειακή, μεσανατολική και ασιατική......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness